Skip to main content

Recrutare de
personal

BENEFICII ANGAJATOR

Serviciile noastre de selecție și recrutare sunt pliabile pe nevoia dvs și acoperă de la servicii de doar sourcing de candidați până la recrutare “end to end”, inclusiv executive search și suport operațional onboarding. Acoperim atât piața de candidați autohtoni cât și non-EU iar echipele de proiect includ consultanți interni și externi,

Gestionăm identificarea, atragerea, evaluarea și angajarea celor mai potriviți candidați  pentru pozițiile deschise în cadrul organizaței dvs.. Obiectivul principal este de a alinia nevoile și cerințele companiei cu competențele și așteptările candidaților, pentru a asigura o colaborare de succes pe termen lung.

BENEFICII CANDIDAȚI

  • Am fost candidați la rândul nostru și știm că orice candidat, indiferent de experiență, expertiză, competențe și abilități intră într-un proces de selecție și recrutare având în față perspectiva unei schimbări iar pentru asta are nevoie de suport onest, de evaluare obiectivă, de încurajare și consiliere.
  • Acces la profesionalismul și omul din noi.
  • Acces la dialog și comunicare constantă.
  • Acces la teste de evaluare și rezultatele evaluării.
  • Acces la servicii de consultanță în carieră și viața profesională pentru locuri de muncă diverse, ca principal loc de muncă (full-time job), secundar sau suplimentar (second job).

Calitățile, aptitudinile, pregătirea sau expertiza unui candidat devin elemente cheie care pot schimba dinamica unei echipe și succesul unui proiect. Așteptările unui candidat valorează în egală măsură, sunt actuale și relevante.

Etapele principale
ale procesului nostru de selecție și recrutare:

Calibrarea Profilului & Definirea nevoilor

Înțelegerea profundă a poziției deschise, inclusiv competențele necesare, experiența solicitată și caracteristicile ideale ale candidatului dorit.

Atragerea candidaților

Implementarea unor strategii eficiente de marketing HR pentru a atrage candidații, utilizând diverse canale si platforme de joburi online, rețele sociale, recomandări, cautare directa etc.

Screening și selecție inițială

Evaluarea aplicanților prin  analiza CV-urilor, scrisorilor de intenție și alte materiale de aplicare pentru a identifica cei mai promițători candidați.

Interviuri

Organizarea de interviuri, fie față în față, fie virtuale, pentru a evalua competențele, experiența și compatibilitatea culturală a candidaților cu organizația.

Evaluări

Aplicarea unor teste sau evaluări specifice domeniului pentru a măsura abilitățile tehnice sau soft skills-urile candidaților.

Verificarea referințelor

Contactarea fostilor angajatori sau colegi pentru a confirma performanța și comportamentul profesional al candidaților.

Oferta de angajare

Negocierea și prezentarea ofertei de angajare către candidatul ales, inclusiv detalii legate de salariu, beneficii și alte condiții de muncă

Onboarding suport

Asistarea noilor angajați în procesul de integrare în companie, oferindu-le toate informațiile și resursele necesare pentru un start reușit.