Skip to main content

Muncă temporară

Serviciile de muncă temporară oferă o soluție flexibilă atât pentru companii cât și pentru angajați, permițând angajarea de personal pe o perioadă determinată, pentru a răspunde nevoilor temporare de forță de muncă. Aceste servicii sunt oferite de agenții specializate, autorizate de Ministerul Muncii, care recrutează, angajează și plasează forța de muncă temporară la companiile utilizatoare, în funcție de cerințele specifice ale acestora.

Sunt foarte puține domenii de activitate care au un volum de activitate constant pe durata unui an.

Fie că volumul de comenzi crește sau deadline-ul s-a scurtat, soluția, de cele mai multe ori, nu poate fi dată de automatizare ci de creșterea numărului de angajați cee ce pune o presiune pe echipa internă de HR dimensionată pentru activitatea curentă.

Toate domeniile se confruntă cu cerințe ridicate de adaptabilitate pentru a valorifica oportunitățile și a evita discontinuități sau frâne bruște în evoluția afacerii.

Soluția în astfel de situații este Serviciul de Muncă Temporară.

Identificăm și angajăm oamenii de care aveți nevoie, în birouri, pe teren sau în producție, preluăm integral responsabilitățile legale și operaționale de administrare și salarizare a angajaților temporari puși la dispoziție în baza de contracte temporare de muncă, la misiuni specifice.

Angajații temporari lucrează în supravegherea și coordonarea Companiei Utilizatoare având drepturi și obligații similare cu angajații permanenți.

Today Workforce este Agent de Muncă Temporară autorizat de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, autorizație nr A001447/22.12.2022

BENEFICII COMPANIE UTILIZATOR

Cost-Eficiență: Reducerea costurilor asociate cu recrutarea, selecția și administrarea angajaților, precum și cu demersurile legale de încetarea contractelor de muncă.Transparență garantată de legislația în vigoare pe costurile aferente cu angajaiți si comisionul Agenției.

Conformitate legală: Agențiile de muncă temporară asigură conformitatea cu legislația muncii și fiscală, gestionând toate aspectele contractuale, salarizarea, taxele și contribuțiile sociale.

Rapiditate & Expertiză în diverse domenii: Posibilitatea de a dispune de personalul necesar într-un timp scurt, ideal pentru proiecte cu termene limită strânse sau pentru înlocuirea rapidă a angajaților plecati. Acces imediat la oameni și echipe specializate și dimensionate pe nevoia fiecărei companii/ proiect/ misiune. Acces la o gamă largă de candidați specializați în diverse domenii, cu competențele necesare.

Flexibilitate: Companiile pot ajusta rapid și eficient numărul de angajați în funcție de variațiile volumului de lucru, fără a fi nevoie de angajări pe termen lung. Productivitate controlată / FTE - numărului angajaților sub control – completezi cu echipa de suport, doar când situația o cere -Eviti supraincarcarea echipei existente și reduci costurile cu orele suplimentare

Departamentul HR rămâne concentrat pe activitățile strategice.

BENEFICII ANGAJAT TEMPORAR

Contractul de Muncă Temporară este un Contract Individual de Muncă care asigură angajat ului drepturi și obligații similare cu angajații permanenți ai Companiei Utilizatoare, pe roluri și sarcini identice.

Mulți dintre angajații temporari sunt preluați în angajare directă de Compania Utilizatoare la final de misiune. Consultanță și suport la angajare, pe toată durata misiunii și după misiune.

Mulți dintre angajații temporari aleg al doilea job, suplimentar, în part-time fie pentru un venit adițional necesar pentru o anumită perioadă fie pentru a verifica dacă intenția de schimbare a domeniului de activitate este cea mai bună.